Profiel

Na een studie in chemie en een korte werkperiode bij de universiteit ben ik gaan werken bij een groot Nederlands chemisch concern. Hier heb ik diverse functies vervuld. Algemeen kenmerk van die functies was dat het ging om verbeteren. Verbeteren van het fabrieksproces, van het kwaliteits-denken, van het omgaan met mensen, en van de producten. Als aankomend talent kon ik ruim profiteren van diverse programma's en cursussen.

Hierna kwam ik te werken bij een Finse multinational. Ik was actief in Europa en Noord Amerika. Ook hier zat ik in de hoek van nieuwe producten en nieuwe markten. Dit betekende projecten en collega's in diverse landen en dus ook vaak op reis.

Na 20 jaar kwam er door een fusie een abrupt einde aan deze loopbaan. Ik besloot voor mezelf te beginnen en zelfstandig belastingadviseur te worden. Na het verwerven van de benodigde kennis (HEAO FE) ben ik in januari 2006 begonnen.

Als zodanig geef ik nu zakelijk en fiscaal advies vanuit een combinatie van kennis, harde cijfers, en grondige analyse. Mijn eerdere ervaringen in het bedrijfsleven zijn daarbij erg nuttig.